Video Brasov: „Un oras frumos cu o Gara de rusine”. OPC a facut azi un control. Vezi ce a gasit acolo:

Last Updated on noiembrie 25, 2015 Gara din Brașov a fost controlată de OPC care a întocmit o listă consistentă cu neregulile întâlnite în stația CFR. Zeci de persoane fără adăpost, majoritatea în stare avansată de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, îşi fac veacul în gară. Deşi administratorii gării sunt obligaţi să asigure siguranţa călătorilor, nimeni nu-i deranjează pe oamenii străzii.

„Ditamai gara şi n-ai o sală de aşteptare. Eşti nevoit să stai două ore, aşa cum stau eu, pentru a lua trenul pentru Sibiu, să mănânc pe scaun, în frigul şi mizeria care este. Sunt îmbrăcat ca de iarnă, dar şi aici înăuntru trebuie să stau ca afară, pentru că alte condiţii nu sunt”, a precizat miercuri, un călător, pentru rttbrasov.ro

La toaletele insalubre călătorii trebuie să achite şi o taxă de 1,5 lei, deşi au bilet.Inspectorii OPC spun că odată cu achiziţionarea biletului de călătorie, trebuie să ţi se permită şi accesul la toaletă. În plus, doar uneori, călătorii primesc şi bonul fiscal.

Inspectorii OPC spun că lista neregulilor în gara Braşov este mult mai mare. Deşi în urmă cu câteva săptămâni administratorul gării a fost amendat cu 5.000 de lei pentru informaţii incorecte şi incomplete, deficienţele nu au fost încă remediate.

[ads2]

„Informaţiile pe care în momentul de faţă le verificăm ridică anumite semne de întrebare asupra corelării datelor care sunt afişate pe panoul electronic cu informaţiile de la ghişeu şi cu cele din mediul online. Pe internet apare vagon direct Braşov- Timişoara, dar în realitate, călătorii sunt nevoiţi să schimbe vagonul în care se află. Este incorect şi ca urmare vor fi sancţionaţi”, a explicat miercuri, Sorin Susanu, comisarul şef al CRPC Braşov.
Vezi aici Video:

Cand crezi ca se va rezolva problema din Gara Brașov?

Previous Story

Aeroportul Brasov: Presedintele Iohannis a SEMNAT decretul privind transferul terenului pentru constructia obiectivului. Crezi ca avem noroc si se face Aeroportul?

Next Story

Accidente Brasov: 3 persoane lovite pe treceri de pietoni, într-o singură zi