Video Brasov: Brânză expirată, slănina din toaletă şi murături în borcane refolosite. În Piața Dacia

Last Updated on noiembrie 27, 2015 Inspectorii DSVSA Brașov au făcut controale în piața Dacia unde au găsit din nou multe nereguli. O producătoare avea expusă la vânzare brânză de burduf expirată de peste două săptămâni. Femeia a putut fi convinsă doar cu greu să retragă brânza de la vânzare.

„S-a găsit slănină, muşchiuleţ afumat de porc şi cârnaţi de porc fără etichetare, cu origine necunoscută”, a precizat joi, Irina Holerga, şef serviciu Controlul Oficial Siguranţa Alimentelor, citată de rttbrasov.ro

„S-au găsit neconformităţi legate de etichetare şi condiţiile de depozitare, condiţii specifice de igienă, carne improprie consumului uman şi produse din carne improprii consumului uman. Aceste produse de origine animalieră nu au o origine cunoscută, nu au provenienţă dintr-o zonă de abatorizare autorizată, este carne neexpertizată sanitar-veterinar, care poate pune în pericol viaţa şi sănătatea publică”, a adăugat Irina Holerga.

Inspectorii au ajuns şi la vânzătorii de legume şi fructe, unde au găsit murături în borcane refolosite, şi care nici nu păreau sterilizate înainte de reutilizare.

[ads2]
Vezi aici Video:

Marfa neconformă a fost retrasă de la comercializare. Comercianţii găsiţi în neregulă riscă amenzi de la 600 la 2.000 de lei.

Previous Story

Brasov: Traficul va fi oprit blocat in centrul orasului, timp de 3 ore, pentru parada de 1 Decembrie, de

Next Story

Aeroportul Brasov: Presiune pe premierul Dacian Ciolos sa dea bani pentru finalizarea obiectivului