Video Brasov: 3 pisoi au fost salvaţi dintr-o gură de aerisire din centrul orasului

Last Updated on noiembrie 24, 2015 3 pisoi au căzut săptămâna trecută într-o gură de aerisire în apropiere de strada Toamnei. O brașoveancă a sunat la pompieri care au venit cu o mașină de intervenție. După câteva ore de încercări nereușite pompierii au plecat.

Brașoveanca a sunat apoi  la Asociaţia „Milioane de Prieteni”, care au reuşit vineri, după lungi eforturi, să scoată din gura de aerisire doi pisoi, pe care i-au ademenit cu mâncare într-o pungă. Marţi s-au împlinit şase zile de când al treilea pui de pisică era blocat în spaţiul adânc de trei metri.

„Noi am fost anunţaţi de joi, la ora 18.00, şi am venit aici. La faţa locului am găsit trei pui de pisică, în vârstă de o lună şi jumătate. Am reuşit să scoatem doi dintre ei a doua zi”, a explicat marţi, Ioana David, managerul Adăpostului Canin din Triaj pentru rttbrașov.ro.

qqqq

Unii locatari din zonă spun că pisoii ar fi căzut în gura de aerisire cu trei zile înainte ca asociaţia să fie sesizată, prin urmare, puii au avut şi mai mult de suferit, fără apă şi mâncare.

[ads2]

O locatară a stat aproape zi şi noapte lângă angajaţii Asociaţiei „Milioane de Prieteni”, care au tot încercat în acest timp să salveze pisoiul. Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân a intervenit cu un utilaj pentru a ridica piramida de beton armat, dar nici această manevră nu a dat roade.

Din fericire, angajaţii „Milioane de Prieteni” nu au renunţat, şi, după şase zile de încercări, au izbutit să salveze puiul de pisică.
Vezi aici Video:

Pisoii se află în grija asociaţiei, alături de mama lor şi de alţi doi fraţi. După ce vor fi îngrijiţi, vor fi daţi spre adopţie.

Previous Story

„ANUNT IMPORTANT: Pentru cei din Brasov care de acest Craciun doresc braduti si hotarasc sa cumpere BRAZI VII IN GHIVECI”

Next Story

ISU Brasov se apara si ii face mincinosi pe cei de la Salvatorii Montani in cazul planorului prabusit. ISU recunoaste ca au fost in zona prabusirii de 12 ori dar n-au vazut planorul