FELICITARI ! Corona Brasov s-a CALIFICAT in turul 3 al Cupei EHF!

Last Updated on noiembrie 15, 2015

foto: mytex.ro
foto: mytex.ro

Corona Brașov a reușit să se califice în turul 3 al Cupei EHF chiar dacă a jucat ambele meciuri în deplasare. Echipa antrenată de Bogdan Burcea a trecut peste tensiunea cauzată de nejucarea partidei retur la Brașov și a condus-o pe Corona Brașov la o calificare cu scorul general de 48-44..

Dacă în manşa tur, desfăşurată sâmbătă, între cele două formaţii a predominat echilibrul, în a doua partidă echipa din Braşov a controlat jocul pe parcursul celor 60 de minute. Corona s-a desprins încă de la jumătatea primei reprize (scor 10-6), avantaj care a creScut în partea secundă, informează prosport.ro.

Cristina Zamfir: “A fost un meci greu şi foarte disputat, dar ne-am dorit din tot sufletul calificarea şi suntem extreme de fericite că am şi obţinut-o. Era important ca după jocul de ieri să ne revenim repede pentru că timpul era scurt şi aveam nevoie de o mobilizare maximă. Am avut şi azi unele momente mai slabe, dar faţă de ieri am reuşit să le gestionăm mai bine şi în final să obţinem o calificare dorită de toată lumea. Le mulţumim din suflet celor care au venit din ţară la meci, cât şi celor de acasă pe care i-am simţit lângă noi prin mesaje”.

[ads2]

Ana Maria Mîrcă:  “A fost un meci diferit de cel de ieri, ne-am adunat mult mai bine şi am reuşit să ne calificăm, iar asta ne bucură enorm. A fost un joc dificil, dar am ştiut sa ne stăpânim foarte bine, să facem mai puţine greşeli şi să conducem de la un capăt la altul. Sunt bucuroasă că am făcut un joc bun, dar mult mai important este ce am reuşit împreună cu toate fetele”.

Bogdan Burcea: “Este o calificare care care ne bucură şi le felicit din toată inima pe fete pentru felul în care au jucat astăzi. Au fost cu adevărat o echipă, s-au ajutat foarte mult în teren şi în final au reuşit să obţină o victorie importantă care a dus la calificarea noastră în turul următor. Tot ce pot spune acum este că sunt mândru de fete şi de jocul pe care l-au făcut. E o calificare meritată, mai ales după felul în care am jucat cel de-al doilea meci”.

Previous Story

FELICITARI ! Jandarm din Brasov premiat de ONU

Next Story

“Basme si povesti din Scheii Brasovului si de pe alte plaiuri ardelene”. Recuperarea tezaurului patrimoniului imaterial al Romaniei cu povesti nemaiuzite, cum sunt : Inimosul, Fata Verii si Imparatul Broastelor, Busuioc si Brandusa, Praslea si Princhidel, Norocul Noroacelor, Sangele Voinicului, Minunatele intamplari al Printului Emin si altele