Brasovul, din nou Oras din Poveste. Au inceput pregatirile de Craciun. Brasovul va fi din nou cel mai FRUMOS oras impodobit din România

Last Updated on noiembrie 12, 2015 Primăria Brașov a montat deja primele decorațiuni de Crăciun în centrul orașului. Pe Casa Sfatului au fost montate deja margini luminoase pe balustrade şi streaşină şi ţurţuri luminoşi. Pe grilajele de la ferestre vor fi aprinse steluţe luminoase.

Superb va arăta şi în acest an strada Republicii, pe care vor fi montate 1.600 de şiruri luminoase de câte 20 de metri, fiecare cu 180 de beculeţe şi 20 de flashuri, dar şi ornamente de zi cum ar fi globuri şi steluţe. “De la începutul lunii noiembrie am început pregătirea oraşului pentru sărbătorile de iarnă. Deja, pe o parte din stâlpii din Braşov au fost montate modelele cu lumini, informează rttbrasov.ro.

Vom avea trei tipuri de modele: unele pe Bulevardul Eroilor şi în Livada Poştei, un alt model va fi pe Mureşenilor şi George Bariţiu şi un altul va fi în Piaţa Sfatului. Totodată, pe Republicii, la intrările în Piaţa Enescu şi pe o parte din Michael Weiss vom avea un plafon de lumini. Vor fi peste 320.000 de leduri în zona respectivă”, a explicat joi, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

[ads2]
Vezi aici Video cu strada Republicii impodobita, iarna trecuta:

De departe, cel mai spectaculos va fi şi în acest an, bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Pentru împodobirea bradului se vor folosi 50 de şiruri luminoase cu led-uri de câte 20 de metri. În total, 9.000 de becuri şi 200 de flashuri vor lumina pomul de Crăciun. În plus, vor fi amplasate 40 de sfere luminoase 3D şi 60 de conuri luminoase. Pe vârfurile crengilor vor fi montate 250 de şiruri de ţurţuri iar vârful va fi unul dinamic.

Previous Story

REVOLTATOR ! Brasov: Soferul baut care a spulberat o femeie gravida pe trecerea de pietoni s-a angajat la primarie. De cand institutiile publice angajeaza criminali?

Next Story

Judecatorii din Brasov i-au luat o casa lui Klaus Iohannis. Presedintele României a ramas cu 5 case