Brasov: Participă, donează si salvează viaţa Iuliei

Last Updated on noiembrie 25, 2015 Laurenţiu Ganea se luptă să-i dea o şansă soţiei lui, Iulia, care gravidă fiind în 8 luni, a fost smulsă din mîna soţului pe o trecere de pietoni din Cristian, după ce a fost izbită în plin de o maşină condusă de un şofer beat.

Aceasta se află în comă de șase luni, iar pentru a avea șanse mai mari de revenire soțul ei vrea să o mute într-o clinică de specialitate din Austria. Pentru aceasta are nevoie însă de foarte mulți bani.

dwdwdwdw

Cu ajutorul unor asociaţii, Laurenţiu va organiza, joi, un concert folcloric caritabil la Bran, sub genericul „Participă, donează şi salvează viaţa Iuliei“. „O sumă fixă de care avem nevoie nu ştim, pentru că recuperarea va fi una de durată. Am strîns o parte din bani, o lună-două ne descurcăm, dar va fi nevoie de mult mai mulţi bani pentru că recuperarea poate dura şi cîţiva ani buni“, a explicat Laurenţiu, citat de monitorulexpres.ro

Pentru a strînge bani, Asociaţia Poarta Dorului, Asociaţia Cerbul Carpatin şi Fundaţia Română de Folclor au decis să-l ajute şi să organizeze un concert folcloric caritabil – „Participă, donează şi salvează viaţa Iuliei“. Astfel, joi, de la ora 18.00, la Select Holiday din Bran, are loc un spectacol caritabil în beneficiul Iuliei Ganea.

[ads2]

Spectacolul va fi susţinut de artiştii Ştefania Rareş, Roberta Crintea, Adriana şi Mariana Anghel, Elisabeta Turcu, Ionela Bran, Elena Merişoreanu, Valeria Arnăutu, Corina Dragomir şi Formaţia Ardelenii.
Preţul unui bilet este de 100 de lei, încasările urmînd să fie donate Iuliei. De asemenea, va exista şi o urnă de donaţii pentru cei are vor să doneze mai mult.

Previous Story

Video Brasov: Strazi inundate in centrul orasului

Next Story

Brasovul recomandat străinilor pentru vacanța de iarnă: „Cu străzile sale pietruite medievale, arhitectura gotica uimitoare, și dramaticul Munte Tâmpa care veghează de deasupra, frumosul oraș transilvănean oferă fundalul perfect pentru o vacanță de iarnă”