Accidente Brasov: 3 persoane lovite pe treceri de pietoni, într-o singură zi

Last Updated on noiembrie 26, 2015 În decurs de numai câteva ore, în cursul zilei de marți, trei pietoni din Brașov au fost loviți de șoferii neatenți. Primul accident s-a petrecut la ora 07.10 pe b-dul Griviţei, cînd un pensionar de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată, a fost rănit grav de un autoturism condus de un şofer de 55 de ani.

La doar cinci minute de la acest accident, la serviciu lde urgenţă 112 a mai fost anunţat un accident similar, pe strada 13 Decembrie, cînd un şofer de 66 de ani a lovit o femeie de 33 de ani tot pe o trecere de pietoni, informează monitorulexpres.ro

Apoi, în jurul orei 18.00, pe Calea Bucureşti a mai fost accidentat un pieton, tot pe o trecere de pietoni. Este vorba de un bărbat de 64 de ani care a fost accidentat uşor de un şofer de 72 de ani, care nu i-a acordat prioritate deşi acesta se angajase în taversarea străzii regulamentar. Cercetările în aceste dosare vor continua la Biroul Rutier Braşov.

Previous Story

Video Brasov: „Un oras frumos cu o Gara de rusine”. OPC a facut azi un control. Vezi ce a gasit acolo:

Next Story

Brasov: Traficul va fi oprit blocat in centrul orasului, timp de 3 ore, pentru parada de 1 Decembrie, de