In Poiana Brasov si Rasnov, pachetele de Revelion sunt aproape epuizate !

Last Updated on octombrie 5, 2015 Cu trei luni înainte de Revelion, hotelierii din Poiana Brașov și Râșnov se pare că au dat lovitura. Pachetele de sfârșit de an sunt aproape epuizate.

„Anul acesta stăm foarte bine, unităţile de cazare din Râşnov sunt contractate în proporţie de 85% pentru Revelion, iar pentru Crăciun într-un procent de 40%, a declarat Constantin Ungureanu, preşedintele Asociaţiei Rosenau Turism.

 

Pachetele turistice pentru perioada Crăciunului costă între 80 şi 140 de lei de persoană pe zi, iar pentru Revelion cresc între 90 şi 170 de lei.

Tarifele includ micul dejun şi mesele festive. Cu mult mai mulţi bani plătesc cei care vor să ajungă în Poiana Braşov: Pentru Crăciun, preţurile pornesc de la 200 de lei de persoană pe zi la hotelurile de trei stele şi ajung până la 600 de lei la patru stele. Revelionul este şi mai scump.

Minimum 450 de lei de persoană pe zi la trei stele şi spre 1.000 de lei la hotelurile de patru stele. Cu toate acestea, aproape 90% din locuri sunt deja rezervate.

Tarifele includ micul dejun şi cina, petreceri cu surprize, cine festive cu muzică live sau acces la SPA-uri. Hotelierii care au şi restaurante spun că reducerea tarifelor la alimente i-a ajutat să menţină preţurile de anul trecut, potrivit TVR.

Nu la fel de căutată este zona agroturistică Bran Moeciu – Fundata. Aici gradul general de ocupare se apropie doar de 40%.

Previous Story

Brasov: Un consilier local a donat 10 frigidere la Spitalul Judetean. „In 2011 am fost diagnosticat cu o problema de sanatate in aceasta sectie”

Next Story

Serban Huidu, despre accidentul din Brasov, dupa 4 ani. „Nu am depasit”