Brasov. Vezi aici Video cu accidentul in care o grinda de piatra lunga de 7 metri a cazut pe un sofer:

Last Updated on octombrie 26, 2015 Astăzi, in jurul orei 10 dimineața,  a avut loc un grav accident de circulație pe DN1 A spre Cheia, la 13 km depărtare de Săcele. Un șofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat într-un cap de pod.

Nu impactul cu capul de pod i-a curmat însă viaţa şoferului. O grindă de piatră, lungă de peste şapte metri, s-a prăbuşit peste el în râpă. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Se pare că omul ar mai fost încă în viaţă dacă ar fi purtat centura de siguranţă.

„O autocisternă a lovit un cap de pod, iar în urma accidentului, aceasta s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost aruncat din autocisternă şi grinda de la capul de pod a căzut peste acesta. Din păcate, nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Când au ajuns medicii, acesta era decedat şi nu mai prezenta semne vitale”, a afirmat astăzi, cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, citat de rttbrasov.ro.

Bărbatul de 41 de ani se afla în timpul serviciului şi se îndrepta către Codlea, cu un transport furajer pentru firma la care lucra.

[ads2]

Un alt coleg de-al său era la doi km distanţă în spatele său, în momentul în care s-a petrecut tragedia. „Am dat telefon la firmă şi am anunţat. Nu avea probleme de sănătate”, a precizat luni, Victor Petrescu, colegul şoferului decedat.

Vezi aici Video postat de Transilvania 365 pe Youtube.com:

Bărbatul locuia în Vulcan.

Previous Story

EVENIMENT Brasov. Atelier de povesti unde poti descoperi pe harta castelele zmeilor, mosia Gheonoaiei, codrii Mumei Padurii. „Atlasul taramurilor fermecate si al locurilor magice din basmele romanesti”

Next Story

Amintiri din Brasov: 1 mai 1967, in fata Parcului Central