Brasov: Un consilier local a donat 10 frigidere la Spitalul Judetean. „In 2011 am fost diagnosticat cu o problema de sanatate in aceasta sectie”

Last Updated on octombrie 5, 2015 Consilierul local Radu Iov Constantin a donat astăzi 10 frigidere Spitalului Judeațean, cu ocazia modernizării secției  de Hematologie. Valoarea totală a produselor frigorifice este de 4.400 de lei, bani proveniţi din economiile făcute de familia consilierului.​

În vechile saloane erau amenajate câte şase paturi, şi doar patru rezerve aveau privilegiul să aibă câte trei paturi. Acum noua Secţie de Hematologie va avea zece saloane moderne, în fiecare rezervă vor fi internaţi câte doi-trei pacienţi.

„În 2011 am fost diagnosticat cu o problemă de sănătate în această secţie. Ca un om de bună credinţă m-am gândit să fac această donaţie de zece frigidere, pentru ca şi colegii mei de suferinţă să poată beneficia de un confort cât mai bun”, a explicat astăzi, consilierul local braşovean, citat de rttbrasov.ro

„Pacienţii cu afecţiuni hematologice necesită o atenţie specială şi o protecţie aparte deoarece urmează tratamente cu citostatice. Sistemul lor imunitar este afectat şi trebuie izolaţi. În noua secţie, condiţiile sunt mai mult decât decente. Fiecare salon are maximum trei paturi, un duş şi o toaletă proprie”, a precizat luni, Maria Coconaşu, asistenta şefă a Secţiei de Hematologie, din cadrul Spitalului Judeţean Braşov.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brasov: Copilul obez la un pas de moarte cand a mers la scoala dupa operatie

Next Story

In Poiana Brasov si Rasnov, pachetele de Revelion sunt aproape epuizate !