Brasov: „Promenada Inimilor” in Parcul Tractorul. In ajutorul cardiacilor

Last Updated on octombrie 2, 2015 „Promenada Inimilor” continuă și în acest an. Proiectul, organizat de Clubul Rotary Braşov, împreună cu Forumul Naţional de Prevenţie şi Fundaţia Română a Inimii, prevede amenajarea unui traseu accesibil, care are ca scop încurajarea populaţiei oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

„La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viaţă”, explică prof. dr. Dan Gaiţă, membru în Consiliul de Conducere al World Heart Federation, citat de bzb.ro

Traseul din Braşov, situat în Parcul Tractorul, are o lungime de 1.700 m. Lansarea traseului va avea loc în această duminică, de la ora 10.00, prin organizarea unui cros la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului.

Previous Story

Brasov: Turistii sunt invitati la o NUNTA traditionala ca in 1930 la Dragus

Next Story

Brasov: La Mall-ul Coresi incepe EduFest