Brasov: La Mall-ul Coresi incepe EduFest

Last Updated on octombrie 2, 2015 În acest weekend la mall-ul Coresi are loc EduFest, cel mai amplu eveniment al toamnei dedicat familiei. Este evenimentul care atrage un număr mare de participanți, având în vedere oferta variată în materie educațională, precum și faptul că fiind început de an școlar, părinții sunt în căutarea activităților extrașcolare adecvate copiilor lor.

„Având în vedere că în data de 5 octombrie este Ziua Internațională a Educației, sărbătorim în avans, prin 2 zile, în care copiii vor avea parte de multe surprize, ateliere de creație, programe interactive, spectacole de divertisment.

Vor fi antrenați în pași de dans, se vor întrece în Jocul Numerelor, vor cânta, vor fi participa la expoziția interactivă Generatorprin crearea unei reacții în lanț – efectul domino și vor avea ocazia să își încerce îndemânarea la un gherghef, în cadrul unui atelier de tradiții. Dar nu doar copiii vor fi cei antrenați în activități, ci și părinții acestora.

Jocurile și concursurile vor fi însoțite de programe artistice la scena: dansuri populare, dansuri moderne, muzică folk, susținute de copiii talentați ai unor renumite ansambluri brașovene: Crăișorii Pietrei Craiului, Trupa Allegria, Balet cu Vio, Hoinarii Pietrei Craiului și mulți alții”, transmit organizatorii.

Previous Story

Brasov: „Promenada Inimilor” in Parcul Tractorul. In ajutorul cardiacilor

Next Story

Un fotbalist din Brasov a avut doua accidente auto in 48 de ore. „Am cazut unii peste altii, toata lumea tipa”