Brasov: Copilul obez la un pas de moarte cand a mers la scoala dupa operatie

Last Updated on octombrie 5, 2015 Gabi are doar 13 ani, însă copilăria lui a fost una de coşmar, după ce a aflat că suferă de obezitate morbidă. Ajuns la 183 de kilograme, tânărul braşovean a fost operat de urgenţă, însă necazurile nu se opresc aici.

zilele trecute adolescentul a încercat să meargă la şcoală pentru prima oară după o pauză lungă, însă a fost la un pas de  un dezastru.

“În drum spre şcoală lui Gabi i s-a făcut foarte rău. Din cauza efortului, cel mai probabil. S-a învineţit în jurul gurii, respira foarte greu şi nu se putea deplasa. Din păcate pentru el nu va putea merge încă la şcoală, mai aşteptăm puţin. Este foarte trist din cauza asta, însă înţele că practic orice efort depus îi poate face rău şi se poate întâmpla o tragedie”, a mărturisit mama lui Gabi pentru spynews.ro

Speranţa lui a rămas o intervenţie chirurgicală, care a şi avut loc în urmă cu puţin timp, într-un spital din Braşov. Acolo, chirurgul Bogdan Moldovan i-a readus zâmbetul pe buze adolescentului.

În urma operaţiei Gabriel ar putea slăbi în următoarea lună 20 de kilograme.

verrtttt

“În trecut se spunea că adolescenţii nu au voie să fie operaţi decât după 18 ani şi s-a constatat că acest efect era dezastruos. Încă cinci ani de luptă cu greutatea, o luptă inegală, ar fi însemnat pierdea foarte multor pacienţi tineri. Pentru Gabi şi Flavius ar fi însemnat pierderea vieţii”, a declarat chirurgul Bogdan Moldovan, medicul care i-a operat.

Previous Story

Brasov: E boboaca, dar are deja doua joburi. O studenta de etnie roma a trait cu mare emotie festivitatea de deschidere a anului universitar

Next Story

Brasov: Un consilier local a donat 10 frigidere la Spitalul Judetean. „In 2011 am fost diagnosticat cu o problema de sanatate in aceasta sectie”