Brasov: Avocatul Ioan Adam si-a recunoscut vinovatia. „Recunosc faptele. Le inteleg”

Last Updated on octombrie 14, 2015 Luni, 12 octombrie, fostul deputat PSD, avocatul Ioan Adam, și-a recunoscut vina în dosarul retrocedărilor în fața judecătorilor pentru a beneficia de o reducere a pedepsei. El este acuzat de instigare la abuz în serviciu, constituirea unui grup infracțional organizat, cumpărare de influență (3 infracțiuni). „Recunosc faptele. Le înțeleg, cunosc drepturile şi obligațiile pe care le am în calitate de inculpat. Recunosc faptele reţinute în sarcina mea. Nu contest probatoriul”

Este o diferență importantă față de atitudinea pe care o avea în 18 noiembrie 2014, în plenul Camerei Deputaților, când se discuta ridicarea imunității:

“Nu cred că un om cu trecutul meu ar putea fi un pericol pentru ordinea publică, că aş putea crea o stare de pericol dacă aş fi cercetat în libertate. Este profund nedrept. Nu sunt nici pe departe un pericol pentru ordinea publică, sunt un om care s-a ridicat, care a avut statut de avocat, iar din 2002 sunt profesor universitar.

bbrbrbrbr
foto: newsbv.ro

Mi-am dedicat toată viaţa studiului, a activităţii la bară. Nu cred că eu, prin activitatea şi trecutul meu, aş putea prezenta o stare de pericol şi astfel s-ar impune arestarea preventivă. Nu ignoraţi persoana pe care o aveţi în faţă, sunt autorul unor cursuri în drept civil, în materia proprietăţii, am scris cărţi în materia insolvenţei.”

Previous Story

Brasov: Sperante de caldura pentru 12.000 de apartamente. Tetkron si-a asumat datoriile, trebuie si Primaria sa faca la fel

Next Story

Brasov: Protectia Consumatorilor despre intoxicarile de la Casa Venus: NU am finalizat cercetarile