Accident Brasov: Un sofer a zburat prin parbriz sub un pod. O grinda de beton a cazut pe el si a murit pe loc

Last Updated on octombrie 26, 2015 Un accident violent a avut loc astăzi între Brașov și Cheia, pe DN1 A. Conducătorul unei autoutilitare a decedat după ce a zburat prin parbriz și o grindă a podului a căzut pe el.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Ciprian Sfreja, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, a declarat că ”o autoutilitară a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat, conducătorul auto a fost aruncat din mașină. O grindă de la capul de pod s-a desprins și a căzut peste acesta. Când medicii au ajuns la fața locului, bărbatul nu mai prezenta semne vitale”.

Aceste a mai precizat că la fața locului au mai intervenit o autospecială pentru descarcerare și o autospecială cu apă și spumă.

[ads2]

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectorutului Județean de Poliție Brașov, Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut după ce, într-o succesiune de curbe, șoferul a peirdut controlul volanului, iar autoutilitara a ieșit în afara părții carosabile.

”Urmează să facem cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul, adică motivele care au determinat pierderea controlului volanului”, a declarat reprezentantul IPJ Brașov.

Previous Story

Brasov-Bucuresti cu autocare low-cost. Avantaje: Bagajul de cala, pachete de internet wifi, ori un pranz cald. Vezi cat va costa un bilet:

Next Story

EVENIMENT Brasov. Atelier de povesti unde poti descoperi pe harta castelele zmeilor, mosia Gheonoaiei, codrii Mumei Padurii. „Atlasul taramurilor fermecate si al locurilor magice din basmele romanesti”