Video Brasov. Vezi Imagini de la flagrant: Cum lua medicul de la Judetean spaga

Last Updated on august 17, 2015 Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov au făcut publice imagini de la flagrantul medicului ortoped din Braşov, prins că lua şpagă de la un pacient.

Acesta din urmă era de fapt un investigator sub acoperire, care îi dăduse medicului, la solicitarea acestuia, 1.000 de lei.

Din banii primiţi, 200 de lei ar fi urmat să ajungă la medicul anestezist care participa la operaţia de care pacientul avea nevoie, anunță Antena 3.

Medicul ortoped Marius Nica, de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost prins imediat după ce acesta a primit suma de 900 de lei de la un investigator autorizat de procuror. Banii ar fi fost pretinşi de medic pentru o intervenţie chirurgicală de care avea nevoie pacientul, în cazul de faţă chiar un investigator sub acoperire.

Judecătorii de la Tribunalul Braşov au respins cererea de arest preventiv formulată de procurorii pe numele medicului ortoped Marius Nica de la Spitalul Judeţean Braşov care a fost prins în flagrant când lua mită.

Previous Story

Brasov: Raed Arafat renunta sa-l mai caute pe pilotul disparut. Cautarile vor efectuate de un numar redus de jandarmi si vanatori de munte

Next Story

Accident Brasov: TERIBIL! S-a rasturnat pe Drumul Mortii. Un mort si doi raniti