Video Brasov: Retea de droguri distrusa de politistii brasoveni. Drogurile erau aduse din Spania si preluate de „sageti”

Last Updated on august 20, 2015

Polițiștii brașoveni au destructurat o reţea de traficanţi de droguri de mare risc, care acţiona pe străzile şi în cluburile din municipiul Braşov, dar şi în judeţele Buzău şi Constanţa.

Drogurile erau aduse din Spania, preluate de „săgeţi”, păstrate într-o garsonieră din Bucureşti în care nu locuia nimeni, şi distribuite de alţi membri ai reţelei.

Cei zece membri ai reţelei au fost reţinuţi de poliţişti, iar instanţa a decis ca în următoarele 30 de zile, să fie cercetaţi în stare de arest. Alţi doi consumatori sunt cercetaţi sub control judiciar, informează rttbrasov.ro

„S-a acţionat prin monitorizarea acestora şi s-a stabilit că se aprovizionează de la o grupare din Bucureşti. Am organizat împreună cu BCCO Braşov, Bucureşti şi cu Direcţia Operaţiuni Speciale un dispozitiv de flagrant, realizând pe raza municipiului Bucureşti două constatări de infracţiuni de flagrant, asupra braşovenilor care s-au aprovizionat, şi asupra celor din Bucureşti, care deţineau banii primiţi de la aceştia, şi care erau furnizorii drogurilor”, a explicat miercuri, Cătălin Borcoman, prim-procuror DIICOT Braşov.

Întreaga acţiune, care a durat între 30 iulie şi 17 august, a dus la confiscarea unor cantităţi însemnate de droguri. Al treilea flagrant s-a produs în 17 august, în plin centru al municipiului Braşov, la ora prânzului. „Ca o totalizare a întregii activităţi infracţionale în acest caz, discutăm de aproximativ 2 kilograme de cannabis, 800 de grame de rezină de cannabis, în jur de 13 grame de praf de amfetamină, 97 de comprimate de ecstasy şi alte mărfuri, care s-au mai găsit cu ocazia descinderilor”, a precizat comisarul şef Gabriel Florescu, din cadrul BCCO Braşov.


Previous Story

Brasov: Vikingii vor lua in stapînire Cetatea Rîsnovului

Next Story

Brasov: Lebede, nuferi si crapi japonezi, pe lacul de la Gradina Zoologica