Un tanar din Brasov si-a ucis logodnica la Londra. Nu s-a opus arestarii

Last Updated on august 4, 2015 O crima ingrozitoare a avut loc in Londra. Un tanar de 26 de ani, din Brasov, si-a injunghiat logodnica impreuna cu care locuia in capitala Marii Britanii.

Se pare barbatul era foarte gelos, iar scandalul dintre ei s-ar fi iscat cand tanara l-a anuntat ca vrea sa le faca o vizita rudelor din Romania.

Tanarul de 26 de ani este plecat de mai multi ani, cu toata familia, in Anglia. Lucra la clubul de manele pe care sora lui il detine in Londra, anunta stirileprotv.ro.

In urma cu doi ani, barbatul si-a intalnit marea dragoste, iar acum o luna si jumatate cei doi tineri s-au logodit. Au anuntat fericiti evenimentul pe Facebook, iar fata a postat fotografia cu inelul scump pe care il primise de la viitorul sot.

Pe neasteptate, insa, in locuinta lor a izbucnit scandalul. Chemati de urgenta, politistii au gasit-o pe tanara injunghiata, iar paramedicii n-au mai putut sa o salveze. Avea trupul brazdat de zeci de lovituri de cutit. Logodnicul fetei a fost retinut imediat si dus la politie, iar ulterior instanta a decis arestarea lui.

Denisa si Alin s-au cunoscut la Londra, unde amandoi erau plecati cu familiile de mai multa vreme. S-au mutat impreuna si se pregateau de nunta, spun prietenii. Dar, joi seara, din casa celor doi s-au auzit tipete infioratoare. Ingroziti vecinii au chemat politia.

Din pacate, era prea tarziu pentru tanara care zacea moarta cu trupul plin de rani. Alin n-a incercat sa se opuna cand politistii l-au incatusat. Acasa, la Brasov, vestea crimei i-a ingrozit pe toti cunoscutii celor doi.

Prietenii in Brasov ai tanarului sunt socati de vestea crimei. Spun ca Alin a fost intotdeauna un baiat la locul lui si o iubea nespus pe Denisa. Era insa foarte gelos. Scandalul dintre ei ar fi izbucnit cand fata a anunta ca ar vrea sa vina in Romania sa isi viziteze rudele ramase in tara, la Sibiu.

Denisa va fi inmormantata la Sibiu. Mama ei a plecat deja la Londra ca sa faca toate formalitatile necesare repatrierii trupului neinsufletit.

Rudele aflate in strainatate au deschis si un cont unde prietenii tinerei au facut donatii pentru trista ceremonie.

Previous Story

Brasov: George Scripcaru e binevenit in UNPR daca e in „interes national”. Crezi ca va pleca de la PNL?

Next Story

Brasov: O femeie a căzut si s-a lovit la picior intr-o groapa nesemnalizata, intr-o statie RAT