Brasovul te invita la Parada Oktoberfest! „Se pleaca din fata hotelului Capitol!”

Last Updated on august 26, 2015 Mai sunt câteva zile până la Oktoberfest care va începe pe 3 septembrie și se va încheia pe 13 septembrie. Organizatorii te invită la marea Paradă Oktoberfest, joi 03.09 ora 15:00! Se pleacă din faţa hotelului Capitol!

„Anul acesta îi ascultăm pe Rocky5 din 03 până în 08 Septembrie, cântăm imnul Oktoberfest cu Trupa 6 (03-06,10,12 Septembrie) și dansăm cu Anca Pârlea Band în 06 Septembrie şi cu Alin Pascal Band în 11-12 Septembrie” spun organizatorii pe pagina de Facebook.

Anul trecut, la Oktoberfest Brașov au fost aproximativ 300.000 de vizitatori, iar organizatorii admit ca acesta nu este apogeul, în 2015 așteptându-se un număr și mai mare de turiști.

uuuu

Anul trecut am adus la Brașov cel mai mare cort montat vreodată în România și am petrecut 11 zile. Am ales-o pe cea mai năstrușnică „Miss Oktoberfest”, am ascultat muzica bună a bigband-ului Aalbachtal Express și am făcut show împreună cu Rocky 5, două trupe de renume în Germania.

Am învățat imnul oficial Oktoberfest de la Trupa 6 „Noroc, noroc, noroc!”, am dansat pe ritmurile muzicii grecești, germane și românești la „Ziua Multiculturalității” și am văzut ce înseamnă tradiție germană autentică la “Ziua Romano – Bavareză”.

Desigur că și în acest an se vor păstra momentele devenite deja tradiție: parada din fața Primariei prin centrul vechi al Brașovului, devenită emblematică pentru turiștii și brașovenii care vin cu sutele să admire carele alegorice și portul tradițional nemțesc, mărșăluind pe ritmurile fanfarei săsești Burzenland.

Deschiderea oficială nu se putea face altfel decât prin tradiționalul „cep al butoiului” – momentul cheie al festivalului care marchează debutul a 11 zile de distracție bavareză în inima României.

De fiecare dată ne-am bucurat de invitați speciali, care au transformat acest moment într-unul deosebit. Wiessen Schurly, imaginea Oktoberfestului de la München, prezent în 2014 la Brașov, a declarat ca brașovenii stiu să se distreze pe cinste, să bea multă bere și că au fete extraordinar de frumoase!” mai spun organizatorii.

Previous Story

Brasov: ATENTIE! Firme din Covasna dau tepe cu izolarea termica a blocurilor. Avertisment de la Protectia Consumatorilor

Next Story

Brasov: Haide sa citesti in hamac, in centrul orasului