Brasov: Lebede, nuferi si crapi japonezi, pe lacul de la Gradina Zoologica

Last Updated on august 20, 2015

Grădina zoologică din Brașov îi așteaptă pe vizitatori cu noi atracții. Pe lacul din complex au apărut 30 de nuferi de diferite culori, dar şi două perechi superbe de lebede albe şi negre.

Printre acestea își mai fac loc și nouă raţe, respectiv câte o pereche de raţe cu ciuf, raţe călugăr, dar şi raţe micul atlantic, precum şi două raţe mandarin.

„Speciile de raţe, dar şi lebedele albe sunt rezistente şi la frig, pe timpul sezonului rece doar perechea de lebede negre urmând să fie găzduită într-un adăpost”, a explicat viceprimarul Braşovului Ciprian Bucur, citat de bzb.ro

1

Pe lângă peştii şi ţestoasele care erau deja pe acest lac, conducerea zoo a mai achiziţionat şi nouă crapi japonezi, astfel că pe lângă corpul de reptile sau observatorul de unde pot fi văzuţi leii şi tigrii şi lacul a devenit un punct de interes pentru cei care ajung la zoo.

Zoo Braşov vrea să îşi diversifice tot timpul oferta, astfel că vor fi achiziţionate în continuare exemplare şi din alte specii, următoarele achiziţii urmând să fie nişte pelicani.

Previous Story

Video Brasov: Retea de droguri distrusa de politistii brasoveni. Drogurile erau aduse din Spania si preluate de „sageti”

Next Story

Brasov: Focar de infectie in cartierul Astra