Brasov: Geroge Scripcaru invitat sa candideze la Primarie din partea liberalilor lui Tariceanu. Adrian Atomei: „Personal voi face o propunere indrazneata colegilor mei din ALDE”

Last Updated on august 28, 2015 Adrian Atomei, președintele organizației municipale ALDE Brașov, dorește să propună conducerii de la București ca George Scripcaru să candideze la Primărie din partea acestei formațiuni la următoarele alegeri.

Propunerea vine în condițiile în care conducerea PNL a declarat că membrii care au probleme cu legea nu vor putea candida din partea acestei formațiuni politice.

„Personal voi face o propunere îndrăzneață colegilor mei din ALDE, pentru a adresa o invitație domnului primar George Scripcaru, în vederea unei posibile candidaturi din partea ALDE Brașov la alegerile locale din 2016.

Cred că principalele criterii pentru o candidatură trebuie să fie aportul adus comunității din care faci parte și potențialul pe care-l reprezinți pentru aceasta, iar când vorbim de justiție, indiferent de situație, până la o sentință definitivă și irevocabilă ne raportăm la prezumția de nevinovăție.

Acestea sunt criteriile de bază pe care le voi propune colegilor din ALDE.
Așadar, pe cale de consecință, personal voi propune și susține variantele cele mai bune pentru comunitatea brașoveană” a delcarat pe Facebook președintele organizației municipale ALDE Brașov, Adrian Atomei.

rrrr

Zilele trecute zvonurile îl dădeau pe George Scripcaru candidat din partea UNPR sau independent. Acum a apărut varianta ALDE. Din partea cui crezi că va candida?

Previous Story

Oktoberfest Brasov: 11 zile de distractii, muzica si multa bere

Next Story

FC Brașov începe aventura în Liga a 2-a, în deplasare la Baia Mare