Brasov: Focar de infectie in cartierul Astra

Last Updated on august 20, 2015 De mai bine de două zile în cartierul Astra din Brașov se află un morman de gunoaie, aruncat fix lângă locul special amenajat. Mai mult, acolo se strâng și mai multe gunoaie care sunt împrăștiate de oameni ai străzii care caută diverse lucruri în mormane.

Din cauza condițiilor meteo grămada de gunoi devine un adevărat focar de infecție, în plus gunoiul emană un puternic miros neplăcut.

1

Aceiași situație se află și pe str. Privighetorii, lucruri aruncate aiurea, miros insuportabil, boschetari ce împrăștie gunoiul, scriu reprezentanții Partidului Ecologist Român, cei care au semnalat această situație.

1

„A trecut o zi și firma care ar trebui să se ocupe de salubrizare din Brașov încă nu a luat mormanul de gunoi lăsat de oameni în afara spațiului amenajat din zona str. Sitarului și Vulturului. Mai mult, se strâng acolo și mai multe gunoaie care sunt împrăștiate de oameni ai străzii care caută diverse lucruri în mormane.

1
Am identificat și alt spațiu pentru aruncat gunoiul, la o distanță de câteva zeci de metri, pe str. Privighetorii. Aici este aceeași situație: lucruri aruncate aiurea, miros insuportabil, boschetari ce împrăștie gunoiul, un adevărat focar de infecție în cartierul Astra.
Toate acestea se întâmplă într-un oraș ce se vrea a fi Capitală Culturală Europeană în 2021…” se arata pe pagina de Facebook PER Brasov – Ecologiștiii brașoveni.

Previous Story

Brasov: Lebede, nuferi si crapi japonezi, pe lacul de la Gradina Zoologica

Next Story

Brasov: 8.000 de apartamente raman fara apa calda in urma ecuatiei falimentare GDF Suez + Bepco + Tetkron