Brasov: 9 fete vor fi inaintate la gradul de sublocotenent în cadrul ceremoniei de absolvire a Academiei Fortelor Aeriene ‘Henri Coanda’

Last Updated on iulie 30, 2015

Ceremonia de absolvire a promoției 2015 ‘Regele Ferdinand — 150’ a Academiei Forțelor Aeriene ‘Henri Coandă’ din Brașov va avea loc vineri, 31 iulie, începând cu ora 09.00, la sediul Instituției.

În cadrul evenimentului, un număr de 53 de studenți, dintre care 9 fețe, vor fi înaintați la gradul de sublocotenent.

Absolvenții, pregătiți pentru a ocupa funcții în Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și pentru Ministerul Apărării Naționale din Republica Moldova, au urmat programe de studii în management în aviație, managementul traficului aerian și managementul organizației, în specialitățile aviație (naviganți și nenaviganți), controlor trafic aerian, artilerie și rachete antiaeriene.

foto Arhiva
foto Arhiva

De asemenea, joi, 30 iulie a.c., începând cu ora 20.00 la sediul instituției se va desfășura Apelul Solemn al promoției de absolvenți 2015, precum și Cursul Festiv.

Previous Story

Brasov: Protectia Consumatorului s-a “stricat”. Marius Dunca si Sorin Susanu se razboiesc pentru o candidatura la Primaria Brasov sau pur si simplu este vorba de o eroare?

Next Story

Brasov: A doua promotie la Scoala Profesionala Germana Kronstadt. 103 tineri si-au gasit deja locuri de munca