RAT Brasov: 1 bilet = 50 de minute. Cum ti se pare masura dupa prima zi?

Last Updated on iulie 1, 2015

Pentru a se asigura că cei care folosesc autobuzele şi troleibuzele în muncipiul Braşov sunt informaţi în legătură cu schimbările sistemului de tarifare, angajaţii RAT, în frunte cu directorii şi şefii de serviciu, au urcat în autobuze şi le-au explicat călătorilor noile condiţii de călătorie.

Pentru o călătorie de 50 de minute, este necesar ca biletul să fie validat doar în primul mijloc de transport în comun, fără ca ulterior să se mai procedeze la altă compostare a biletului.

„Am considerat că o flexibilizare a transportului în comun este absolut necesară, în condiţiile în care gradul de mobilitate tinde să fie din ce în ce mai mare. Această acţiunea este o parte integrantă a sistemului de monitorizare trafic şi ticketing a proiectului care va fi gata la 1 noiembrie, şi care va presupune inclusiv, introducerea cardurilor”, a explicat astăzi, Cristian Radu, directorul RAT Braşov, citat de rttbrasov.ro

O nouă validare se va face doar pe un bilet nou, şi doar după trecerea a 50 de minute. În intervalul celor 50 de minute călătorii pot schimba autobuzul, se pot transborda în orice staţie şi pot folosi orice mijloc de transport care aparţine Regiei Autonome de Transport Braşov, cu excepţia liniei 20, care face legătura între Livada Poştei şi Poiana Braşov.

Previous Story

Brasov: DNA contesta eliberarea primarului George Scripcaru. Crezi ca va primi mandat de arestare de 30 de zile la Bucuresti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie?

Next Story

Brasov: Zumba, Kangoo Jumps, Gravity in Piata Sfatului, la „Cea mai mare ora de sport”