Brasov: Student la Transilvania, premiat dupa ce a ajutat Politia la prinderea unui talhar.

Last Updated on iulie 3, 2015 În data de 27.06.2015, Poliţia Municipiului Braşov, a fost sesizată telefonic prin Serviciul 112 cu privire la faptul că,în zona Pieţii Dacia, din municipiul Brașov, o persoană a fost deposedată prin violență de un telefon.

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov s-au deplasat imediat în zona pieții unde, cu ajutorul lui Mihai Alexandru Tudorache, student la Universitatea Transilvania Brașov, a fost prins suspectul în acest caz, o persoană de sex masculin din Apața, în vârstă de 30 ani și s-a recuperat telefonul.

Suspectul a fost reținut de polițiști și  ulterior arestat preventiv, în urma probatoriului administrat împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Mihai Alexandru Tudorache,23 ani,a fost invitat ieri la sediul I.P.J.Brașov, unde i s-a înmânat o plachetă din partea polițiștilor brașoveni, în semn de apreciere pentru spiritul civic manifestat în acest caz.

Previous Story

Brasov: Junii Curcani va invita la traditionalul Joc stramosesc de la Crucea Musicoiului. Vezi aici Programul:

Next Story

Brasov: Au inceput lucrarile din zona Garii. Statia de taxi va fi reconfigurata pentru eliminarea taximetristilor „rechini”