Brasov: Pasajul „nimanui” din Centrul Civic, un real pericol

Last Updated on iulie 16, 2015

Pasajul din Centrul Civic, construit în 1994, se află într-o stare avansată de degradare, punând zilnic în pericol viața a mii de trecători.

Starea deplorabilă şi lipsa unui paznic au făcut ca pasajul să devină locul ideal pentru cerșetorii Brașovului, care aici se feresc de ploaie, frig sau căldură.

În ciuda volumului mare de persoane care traversează pasajul, spațiile comerciale nu sunt închiriate iar proprietarii fac economie la curentul electric, fiind întuneric atât noaptea, cât și ziua, conform mytex.ro

Întunericul dens din timpul nopții și lipsa camerelor de supraveghere transformă pasajul pietonal din Centrul Civic în locul ideal pentru producerea tâlhăriilor.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, pasajul pietonal din Centrul Civic aparține Grupului Electroprecizia, însă Loredana Cîrjan, PR Manager al Grupului Electropecizia Săcele, a negat informația.

„ Sunt prost informați. Dacă acolo au rămas câteva însemne ale Electropeciziei nu înseamnă că pasajul încă ne aparține. Pasajul aparține unei persoane fizice. Electroprecizia nu mai deține pasajul din 2007”, a declarat Loredana Cîrjan, PR Manager al Grupului Electroprecizia Săcele.

Previous Story

Brasov: Cum s-a finalizat controlul in cazul “branza si viermii” din piata Dacia

Next Story

Brasovean pacalit cu o noua escrocherie. Cum actioneaza hotii