Brasov: Femeia muscata de caine se afla in stare grava la Judetean. Cainele a smuls bucati de carne din locurile în care a muscat, la nivelul fetei. ATENTIE! Foto foarte dura, cu femeia muscata la pamant!

Last Updated on iulie 17, 2015 Femeia în vârstă de 71 de ani atacată ieri de câinele unui vecin se află în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov, anunță mytex.ro

Viaţa ei nu este în primejdie, conform unor surse medicale, însă va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare, având în vedere că animalul aproape că a smuls bucăţi de carne din locurile în care a muşcat, la nivelul feţei şi a abdomenului.

Reamintim că joi, o femeie de ani a fost atacată de un cîine în Bartolomeu. A fost salvată de un tânăr care lucra la o casă.

xxx

Cel care avea grijă de câine a ieşit să vadă cine e la uşa. În acel moment, patrupedul i-a scăpat printre picioare şi a sărit direct pe bătrână.Victima a fost muşcată de mâini şi de faţă.

„Am auzit nişte ţipete în stradă, doamna era în mijlocul străzii, o rupea câinele”, a precizat astăzi, salvatorul victimei.

Previous Story

Brasov: Escrocherie cu tigai-minune si vraji. “Cred ca a fost o magie, a doua zi imi huia inca capul”

Next Story

Brasov: Elicoptere militare fabricate dupa 20 de ani. Primul aparat, functional in 2017