Brasov: Barbatul care si-a ucis bebelusul intr-un acident a fost ARESTAT. La recurs. Era beat si condecea fara permis iar copilasul a zburat prin parbriz

Last Updated on iulie 29, 2015 Tribunalul pentru Minori şi Familie din Brașov a decis astăzi  ca tânărul de 21 de ani să stea 30 de zile în arest.

Bărbatul este acuzat că s-a urcat beat la volan şi fără permis de conducere. Într-o curbă a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit de un alt autovehicul. În urma impactului, bebeluşul a fost proiectat prin geam şi a murit pe loc.

Bărbatul a fost reţinut vineri seară de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, a fost pus în libertate, sub control judiciar pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au depus contestaţie, iar astăzi, magistraţii de la Tribunalul pentru Minori şi Familie au decis arestarea preventivă.

„Astăzi s-a judecat contestaţia împotriva încheierii instanţei de fond. S-a dispus luarea controlului judiciar, iar instanţa a dispus admiterea contestaţiei formulată de către Parchet şi luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru domnul Şandor Nicolae. Eu personal, nu cred că tânărul prezintă un pericol concret pentru ordinea publică”, a explicat astăzi, Sorin Ţâru, avocatul acuzatului pentru rttbrasov.ro.

Tatăl fetiţei susţine că este nevinovat
Tânărul de 21 de ani susţine că nu el este vinovat de tragedie, ci o defecţiune a maşinii.

„În cauză se va dispune cel mai probabil efectuarea unei expertize, care va stabili toate detaliile legate de producerea evenimentului şi va stabili cu claritate ce anume s-a întâmplat. Clientul meu spune că evenimentul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni tehnice a autovehiculului”, a adăugat miercuri, avocatul lui Şandor Nicolae. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va petrece ani grei în spatiile gratiilor.

Previous Story

FC Braşov, tot in faza negocierilor! „Neculaie trebuie sa se decida asupra unui pret”

Next Story

ALERTA Brasov: Mamba verde, unul din cei mai veninosi serpi de la ZOO nu a fost gasit timp de cateva ore