Accident Brasov: Soldatul american „era atat de beat ca nu se putea tine pe picioare”. „Facea, efectiv, misto de toti…”

Last Updated on iulie 9, 2015 Marti seara, a avut loc un accident extrem de grav pe drumul de Poiana, in dreptul statiei Stejaris.

Accidentul a fost provocat de un soldat american, de culoare, aflat la volanul unui jeep. Militarul gonea nebuneşte dinspre staţiune către Braşov. Într-o curbă a intrat pe celălalt sens, a spulberat un parapet de piatră şi a fost proiectat într-un autoturism în care se aflau doi tineri din Braşov.

Martorii care au ajuns la locul accidentului imediat după producerea acestuia spun că americanul mirosea puternic a alcool, anunta bzb.ro.

Fiind vorba despre un accident în care a fost implicat un soldat american, cercetările la faţa locului au fost preluate de procurorii militari. Un apropiat al şoferului, prezent la locul accidentului, ne-a declarat că „soldatul făcea, efectiv, mişto de toţi…”.

zzzzzzzzzzzz

„Avea o alcoolemie de 0,65 în aerul expirat şi 1,3 la mie în sânge. Era atât de beat că nu se putea ţine pe picioare. Era haotic, nu răspundea la întrebări”, ne-a declarat Florin Păunescu , tatăl şoferului care a fost lovit de jeep-ul soldatului american.

Poliţiştii au confirmat modul cum s-a produs accidentul.

„Un bărbat de 40 ani, care conducea un autoturism dinspre Poiana Braşov spre Braşov, a ajuns în dreptul staţiei RAT Stejeriş, unde nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi autoturismul condus de el a acroşat parapetul de la marginea drumului, după care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un tânăr de 22 ani”, a precizat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Militarul era îmbrăcat în haine civile şi era încălţat cu bocanci militari. Pe timpul nopţii el a fost lăsat în custodia Poliţiei, în arest. El face parte dintr-un grup de militari care sunt cazaţi la Hotelul Kronwell, de lângă Gara CFR Braşov.

Previous Story

Brasov: EMOTII pentru primarul George Scripcaru. Astazi afla daca va fi ARESTAT pentru 30 de zile!

Next Story

Brasov: La Gara au fost gasiti doi taximetristi care nu aveau autorizatie de taximetrie. OPC si Politia Locala au facut verificari