Accident Brasov, CUMPLIT: Un bebelus a fost proiectat prin geam in afara masinii

Last Updated on iulie 25, 2015 Vineri seara a avut loc un accident cumplit pe DN1 A, la ieșirea din Săcele. Un bebeluş de o lună şi jumătate a murit, iar trei adulţi au fost răniţi.

Tatăl bebeluşului, un tânăr de 23 de ani, din localitatea braşoveană Săcele, conducea fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, cele două autoturisme au ieşit în afara carosabilului, iar un bebeluş de o lună şi jumătate, care se afla pe bancheta din spate, alături de mama sa, a fost proiectat prin geam în afara maşinii, murind pe loc, anunță libertatea.ro.

foto: mytex.ro
foto: mytex.ro

Mama copilului a rămas încarcerată, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi fracturi ale membrelor.

De asemenea, şoferul vinovat, care este tatăl copilului mort, şi un pasager din dreapta sa au fost răniţi uşor, dar au refuzat să fie transportaţi la spital, primind îngrijiri la faţa locului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a o scoate pe mama bebeluşului dintre fiarele contorsionate ale maşinii, cu un echipaj cu apă şi spumă, cu două echipaje SMURD şi două ambulanţe, potrivit purtătorului de cuvînt al ISU Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja.

foto: mytex.ro
foto: mytex.ro

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, poliţiştii continuînd cercetările.

Previous Story

Un turist din Brasov a dorit sa vada rasaritul din masina pe plaja. Trebuia sa primeasca o amenda mai mare?

Next Story

Brasov: Excursii in ariile protejate pentru promovarea lor. Cheile Dopca, Coloanele de Bazalt de la Racos, Cotul Turzunului, Dealurile Homoroadelor si Muntele Tampa