Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru?

Last Updated on iunie 30, 2015 Primarul Brasovului, George Scripcaru, este cercetat pentru abuz in serviciu si luare de mita. DNA face cercetări cu privire la abuz în serviciu în legătură cu încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare sau prestări servicii de către SC CET SA Brașov sau SC Tetkron SRL, societăți deținute de UAT Municipiul Brașov cu SC Bepco SRL Ghimbav, controlată de Simina Costan, Călin Filimon Costan și Mihai David (fost director Hidroelectrica SA).

Retinerea sa pentru 24 de ore i-a impartit pe brasoveni in doua tabere. Unii apreciaza ce a facut el ca primar altii il vor la inchisoare pentru neregulile presupuse.

Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 1Tatiana-Elena Sperchez Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat, care a adus orasul la nivelul la care este acum.Este incomparabil Brasovul de astazi cu ce era inainte ca acest om sa fie primar.
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 2Dumitroiu Aurelian Si Anisca Scripcaru a facut orasul asa cum este azi,e pacat ce i se intimpla,dar facerea de bine este …… de mama!
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 3Szilvi Csengeri nu o sa mai avem asa primar cum a fost Scripcaru pacat de el a investit o gramada de bani in orasul nostru cel mai frumos oras este Brasovul
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 4Noemi Sole acest om a facut mult pt Brasov.Speram ca isi continua activitatea.Doamne ajuta.Ponta trebuie arestat.
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 5Sendy Anastasia Nu e corect ,alti primari fura si nici nu investesc in orasul lor datorita lui brasovul a devenit cel mai curat si frumos oras ! Si pana la urma oricine ar fi primar în tara asta ar fura !!!!! Ca asa se întâmplă la noi in România !
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 6Sebastian Ispir Ce a făcut ce n a facut dar … Braşovul e în top ul celor mai frumoase orase din Romania şi celor care nu cunosc în 2013 a fost pe locul 6 în Europa privind siguranța şi fluența circulației .
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 7Dinu Dorin Nu mai aruncati cuvinte urite la adresa lui Scripcaru, uitativa cum arata Brasovul fata de alte orase, omul asta a facut si ptr el ca oricare dintre noi daca eram in locul lui, diferenta dintre el si altii e ca a facut cu suflet din Brasov unul dintre cele mai frumoase orase din Romania !!!
Unii brasoveni considera ca este corect ce i se intampla primarului George Scripcaru.

 

Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 8Catalin Teposu Trebuia arestat de mult..o sa auziti in viitorul apropiat cat de mult a furat,este bagat in multe infractiuni de mita si abuz in serviciu,retrocedari etc..asteptati putin ca s au terminat verificarile la firmele lui Butuza,iar cand acesta va ciripi o sa va schimbati complet parerea…la puscarie!
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 9Constantin Hutanu o mostra de gandire romaneasca.. lasa-l sa fure saracul…doar a facut frumos orasul… cat creier poti avea ca sa gandesti asa?
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 10Cristina Brosu ar trebui tras la raspundere si pentru faptul ca la urbanism apar investitii pe proprietati private!! iar cand vrei sa faci ceva pe propriul teren nu esti lasat decat daca donezi primariei teren pentru drumuri desenate pe foaia de hartie. asta se cheama furt.
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 11Robert Albert bine ca il arestaza e timpul//////
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 12Doina Ghita Ei oameni buni totul se plateste PE lumea asta ……
Tatiana-Elena Sperchez: „Pentru Brasov, Scripcaru a fost un om minunat”. Catalin Teposu: „Trebuia arestat de mult”. Tu ce parere ai despre primarul George Scripcaru? 13Eugen Eugen Cine fura , sa plateasca, asta fura de nu mai stie nici dracu’ anii de ciordeala …a ajuns mare “milionar”, deci draga primaru’ lu’ peste cel latifundiar, banii din care ai furat sunt si ai mei, deci la bulau stimabile!
Previous Story

Brasov: Judecatorii decid astazi soarta primarului George Scripcaru. Crezi ca va fi arestat pentru 30 de zile?

Next Story

Rat Brasov: Este OFICIAL! De maine, un bilet este valabil 50 de minute. Vezi aici cum se procedeaza: