Brasov: Procurorii DNA au gasit in casa lui George Scripcaru o valiza cu 41.000 de lei si 3.000 de euro. El declarase ca are in casa doar 2700 lei

Last Updated on iunie 30, 2015 Potrivit unor surse judiciare, cu ocazia perchezițiilor desfășurate cu încuviințarea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Brașov au fost ridicate mai multe înscrisuri vizând faptele cercetate în prezenta cauză, medii de stocare și sume de bani considerabile.

De exemplu, demisolul locuinței inculpatului Scripcaru George, într-o valiză au fost găsite sumele de 41.000 de lei și 3000 de euro, după ce în prealabil acesta  a comunicat organelor de urmărire că deține în locuință doar suma de 2700 lei necesară pentru cheltuieli curente, iar de la locuința numitei Antonie Cristina a fost ridicată suma de 90.000 lei și 2400 euro, iar din locuința numiților David Mihai și Costan Simina s-a ridicat suma de peste 300.000 lei.

Complicii

Procurorii DNA Braşov au reţinut alte trei persoane în dosarul primarului George Scripcaru, au declarat surse judiciare. evz.ro anunta ca, printre cei reţinuţi se află oamenii de afaceri Mihai David, fost director Hidroelectrica SA, şi Simina Costan, care controlează SC BEPCO SRL Ghimbav.

Primarul Brașovului, George Scripcaru, făcea presiuni pentru a obține favoruri pentru persoanele apropiate lui, potrivit DNA, informează B1 TV.

Scripcaru ascundea bani în valize și își certa angajații care nu îi respectau ordinele ce vizau comiterea anumitor ilegalități, susțin procurorii

Previous Story

Brasov. George Scripcaru, turnat de un complice: „Primarul mi-a spus ca imi va da Cristina Antonie o listă. Am mers la sediul RTT si m-am întalnit cu Cristina care mi-a dat o lista cu materiale promotionale”

Next Story

Brasov: INTERCEPTARI. George Scripcaru isi MUSTRA subalternii daca nu executau cerintele firmei Bepco