Brasov: Baietelul venit pe lume dupa ce mama lui gravida a fost lovita de o masina a murit in bratele tatalui sau

Last Updated on mai 21, 2015 Sotul femeii insarcinate din judetul Brasov, lovite de o masina pe trecerea de pietoni, este in doliu. Baietelul lui, venit pe lume in circumstante atat de dramatice, i-a murit joi noapte in brate.

Pruncul a intrat in stop cardio-respirator in jurul orei 22:00. Medicii s-au luptat minute in sir sa il tina in viata, dar bebelusul nu a mai reactionat. Inainte, copilul mai fusese resuscitat cu succes de doua ori.

Potrivit unor surse medicale, baietelul s-a stins chiar in bratele tatalui. Barbatul apucase sa il boteze cu o zi in urma, la Terapie Intensiva, si ii alesese numele Robert Cosmin.

In timp ce mama copilasului este in continuare in stare critica, soferul care a provocat atata durere va ajunge vineri in fata judecatorilor, anunta stirileprotv.ro. Procurorii cer arestarea lui preventiva.

Omul sustine ca, in timp ce era la volan, ar fi scapat telefonul mobil din mana si s-ar fi aplecat sa il ia. Analizele arata insa ca bause. La prima proba de sange, alcoolemia a fost de 1,7 la mie, iar la cea de-a doua, de 1,55.

 

Previous Story

Brasov: Soferul care a spulberat o gravida pe trecerea de pietoni isi cauta telefonul cazut in masină, la momentul impactului

Next Story

Brasov: Carrefour deschide astazi un nou magazin