FC Brasov acuzata de blat in ultimul meci! ar fi primit 50.000 de euro

Last Updated on mai 28, 2015 “Simulacru de meci, asta a fost la Chiajna. Dacă noi băteam cu 1-0 pe Braşov, Concordia ar fi câştigat la două goluri diferenţă cu Petrolul. O ruşine, asta s-a întâmplat!”, au strigat oficialii şi jucătorii de la Mediaş la finalul remizei albe cu FC Braşov.

Şi se pare că în faţa camerelor TV medieşenii nu au spus totul, pentru că joi dimineață preşedintele Gazului, Ioan Horoba, a discutat cu jucătorii într-o şedinţă de final de sezon şi le-a transmis că echipa ar putea rămâne în Liga 1, iar Concordia Chiajna retrogradată!

Motivul? Chiajna ar fi oferit suma de 50.000 de euro Braşovului să facă tot posibilul pentru a nu pierde cu formaţia din Mediaş. Şi cum recompensele pentru alte cluburi sunt interzise în Liga 1, gruparea de la marginea Bucureştiului ar putea fi trimisă în liga secundă dacă se adeveresc acuzațiile lansate de medieșeni.

Contactat de Digi Sport, Horoba a fost extrem de laconic: “Nu ştiu ce va fi, rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare”. Iar Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, a evitat un răspuns tranşant: “Am văzut declaraţiile lui Ioan Horoba, dar noi preferăm să ne bucurăm de salvarea de la retrogradare”.

Totuşi, Costin Negraru, conducătorul Departamentului de Intergitate din cadrul FRF, urmează să plece spre Mediaş, tocmai pentru a vedea dacă oficialii celor de la Gaz au dovezi concrete pe care le pot oferi departamentului său.

FC Braşov a terminat la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, 0-0, iar Concordia a învins cu 3-2 pe Petrolul şi, astfel, în Liga 1 a rămas Chiajna. Dar Mediaş se putea salva dacă învingea la Braşov, iar ilfovenii nu câştigau la o diferenţă mai mare de un gol. Chiar şi Braşovul putea rămâne în prima divizie dacă învingea pe Gaz, iar Petrolul bătea Concordia. Speculaţiile au apărut la puţin timp după terminarea celor două jocuri, iar atacurile au fost lansate de oficialii Gazului.

Previous Story

Accident Brasov: O autocisterna incarcata cu 20 de tone de motorina si 7 tone de benzina s-a rasturnat

Next Story

Brasov: Individul care a aruncat gunoaie in Schei, pus sa faca curatenie