Brasov: Soferul care a lovit o gravida pe trecerea de pietoni ramane in arest. Judecatorii i-au respins contestatia la arestul preventiv

Last Updated on mai 25, 2015 Bărbatul care a provocat moartea unui prunc, după ce a lovit o femeie însărcinată în opt luni pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, va rămîne în continuare după gratii.

Liviu Gheorghe Neculicioiu a fost arestat preventiv joia trecută, pentru 30 de zile, ca urmare a unei decizii a Judecătoriei Braşov. În aceeaşi zi, avocata bărbatului a făcut contestaţie la decizie, aceasta judecîndu-se astăzi, la Tribunalul Braşov.

„Instanţa a respins contestaţia şi a menţinut decizia Judecătoriei Braşov de arestare preventivă“, a spus judecătorul Alina Mioc, preşedintele Tribunalului Braşov, citata de Monitorul Expres.

Neculicioiu, şoferul iresponsabil care a năruit visurile unei tinere familii, a declarat jurnaliştilor şi judecătorilor că regretă ce a făcut. Dar, deşi avea o alcoolemie de 1,70 g/l în sînge, susţine că nu a băut atunci cînd a urcat la volan, ci cu o seară înainte.

Între timp, Iulia G. este în continuare în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov, în comă de o săptămînă. Soţul acesteia, Laurenţiu G., paramedic la SMURD Braşov, a postat pe pagina lui de Facebook, zilele trecute, mai multe fotografii alături de soţia lui, din zilele lor cele mai fericite, cînd nici nu s-ar fi gîndit vreodată că viaţa îi va încerca atît de greu.

„Rugaţi-vă pentru soţia mea mai mult ca niciodată“, a scris Laurenţiu pe pagina lui de Facebook, unde a primit zeci de încurajări de la prieteni, dar şi de la necunoscuţi, impresionaţi de drama prin care trece.

Bebeluşul Iuliei şi al lui Laurenţiu, Robert Cosmin, a supravieţuit doar trei zile, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă. Tatăl lui l-a creştinat în spital, iar micuţul s-a stins în braţele lui, în noaptea de miercuri spre joi.

Previous Story

Brasov: Numar record de turisti la Cetatea Rupea

Next Story

Brasov: De data asta, un comentator tv a patit-o cu taximetristii din Gara. Brasovenii comenteaza si intreaba: Au voie taximetristii sa negocieze tariful cursei ca la piata sau trebuie sa porneasca aparatul de taxat? Au voie taximetristii sa refuze curse?