Brasov: Barbatul care a aruncat gunoaie in zona „Podul Dracului” din Schei a fost prins. Risca o amenda de 1.000 de lei

Last Updated on mai 26, 2015 Reprezentanţii Poliţiei Locale l-au identificat pe bărbatul care a fost surprins, la finele săptămânii trecute, aruncând saci cu deşeuri în zona „Podul Dracului” din Schei. Acesta a devenit „vedetă” pe reţelele de socializare, după ce o braşoveancă l-a fotografiat în timp ce descărca dintr-o dubă saci cu diverse mizerii şi resturi de materiale de construcţii.

Chiar dacă era ziuă, fără nici o jenă, acesta a luat sacii din maşină şi i-a aruncat direct de pe marginea străzii în râpă. Pozele au ajuns şi la autorităţile locale, care au demarat o anchetă în vederea depistării şi sancţionării persoanei care a dat dovadă că este total lipsită de spirit civic.

11255553_1054013581292915_4487785254744102265_n

Identificarea acesteia s-a făcut relativ uşor, ţinând cont că în fotografii s-a văzut numărul de înmatriculare al furgonetei pe care o conducea, anunta bzb.ro.

A folosit maşina firmei pe post de „gunoieră”
Autovehiculul aparţine unei companii private care nu are nici în clin nici în mânecă cu construcţiile sau „transportul de deşeuri”, însă, după cum a explicat conducerea firmei, şoferul putea utiliza maşina şi în afara orelor de program, în interes personal.

Acesta nu este însă primul care arunca gunoaie aici, însă a avut „ghinionul” să fie fotografiat, iar pozele au fost destul de concludente pentru a putea fi sancţionat.

11227405_1054013667959573_4067416411352088702_n

Astfel, persoana va primi astăzi procesul-verbal de contravenţie din partea Poliţiei Locale, şi va trebui să achite o amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei, în conformitate cu legislaţia care stabileşte sancţiunile pentru aruncarea deşeurilor în locuri neamenajate pentru acest scop. Bărbatul va achita însă doar jumătate din sumă, dacă o va face în 48 de ore.

Se va face din nou curăţenie
Deşi în urmă cu câţiva ani, autorităţile au făcut lună această zonă, care are de altfel şi o semnificaţie în istoria obiceiurilor junilor din şchei, şi au şi îngrădit-o, gardul a fost deteriorat pe o porţiune, iar în special pe timp de noapte, unii dintre localnici au reînceput să îşi arunce mizeriile de prin gospodării în această râpă.

„Vom face din nou o ecologizare a zonei şi vom repara şi îngrădirea, astfel încât să nu mai apară astfel de probleme”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Previous Story

Brasov: Cei mai celebri ursi din Marea Britanie sunt noii locatari de la Libearty Zarnesti

Next Story

Accident Brasov: Impact mortal intre o motocicleta si un autoturism