Brasov: Avantgarden mai investeste 150 de milioane de euro in constructia de locuinte

Last Updated on mai 23, 2015

Dezvoltatorul a anunțat că mai deține teren pentru construcția a 4.000 de locuințe la Brașov.

Omul de afaceri Simon Maurer, proprietarul companiei dezvoltatoare Maurer Imobiliare, a anunțat că a investit 60 de milioane de euro în proiectele Avantgarden3 din Brașov și Sibiu și că va continua să construiască.

„În prezent avem teren pentru încă 3.000 de locuințe în Brașov. Am cumpărat o nouă suprafață de 7,5 hectare în vecinătate, iar săptămâna viitoare vom anunța preluarea unei alte suprafețe de 13 hectare, tot în Brașov. De asemenea, am mai cumpărat o suprafață de teren de 3,7 hectare în Sibiu, unde vor fi dezvoltate alte 800 de locuințe”, a spus Maurer, pentru  bzb.ro

Acesta a precizat că planurile sale investiționale însumează încă 150 de milioane de euro. „Am fost contactați și din București de proprietarii unor terenuri, oameni care au văzut ce am făcut noi aici, și care doresc să ne asociem pentru a construi și în București. Practic, avem terenurile și în București pentru a ne apuca de treabă”, a mai spus omul de afaceri.

În cei șase ani de la lansarea Avantgarden3, Maurer Imobiliare a reușit să vândă 2.100 de apartamente în cartierul brașovean, din care 1.670 au fost deja predate, alte 398 de unități fiind în stadiu de construcție.

Previous Story

Corona Brasov a invins HCM Roman, primul pas catre bronzul Ligii Nationale

Next Story

Brasov: Soseaua care leaga Noua de Ocolitoarea Brasovului prinde contur