Accident Brasov: O alta persoana a fost lovita pe trecerea de pietoni. Este al patrulea accident pe zebra intr-o saptamana!

Last Updated on mai 24, 2015 Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină pe strada Lungă. Bărbatul a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Tânărul s-a grăbit şi nu a mai aşteptat ca semaforul să se facă verde. Nu a observant o maşină care se apropia şi a păşit liniştit pe carosabil. A fost lovit de un autoturism condus de un braşovean de 54 de ani. Vina pentru accident îi aparţine pietonului care nu a respectat culoarea semaforului. Din fericire tânărul nu a suferit răni grave.

Accidentul este al patrulea la Braşov petrecut pe trecerea de pietoni în doar o săptămână, anunta adevarul.ro. În celelalte trei cazuri vina a fost a şoferilor care nu au acordat prioritate.

Cel mai grav dintre accidente s-a produs la începutul săptămânii trecut când un şofer băut a lovit în plin o gravidă. Bebeluşul a murit la două zile după ce a fost adus pe lume prin cezariană, iar femeia este în continuare în stare gravă. Şoferul vinovat a fost arestat.

Previous Story

Brasov: Soseaua care leaga Noua de Ocolitoarea Brasovului prinde contur

Next Story

Brasov: Prima editie a Festivalului International de Muzica de Camera si Arte Vibrate!festival