RAT Brasov l-a sanctionat pe soferul autobuzului care a vorbit la telefon timp de 4 statii

Last Updated on aprilie 20, 2015 RAT Brașov l-a sancționat disciplinar pe șoferul autobuzului care recent a vorbit la telefon, necontenit, timp de 4 stații.

Conducerea RAT Brașov a decis, în urma sesizării trimise de călătorul care a filmat întreg incidentul, sancționarea disciplinară, conform Codului Muncii, a șoferului matahalei de aproape 10 tone care a pus în pericol viața călătorilor.

„Tinem să vă comunicăm faptul că toți șoferii de autobuze și troleibuze de la R.A.T. Brașov sunt instruiți periodic cu privire la obligația de a respecta orarele de circulație stabilite și de a folosi un sistem hands-free (”mâini libere”), în cazul în care doresc să folosească telefonul mobil, aceștia fiind totodată avertizați asupra măsurilor sancționării care se aplică în cazul nerespectării normelor impuse.

Referitor la conducătorul auto în cauză, care a efectuat cursa liniei 32 din data respectivă, vă informăm că salariatul a fost sancționat conform reglementărilor prevăzute de Codul Muncii și, totodată, a fost avertizat asupra măsurilor sancționării severe care vor fi aplicate la următoarea abatere de acest fel.

În următoarea perioadă aesta va fi atent monitorizat pentru a se verifica dacă respectă normele impuse”, ne-a transmis conducerea RAT Brașov, în urma solicitării noastre” se arata intr-un comunicat RAT transmis Transilvaniei Expres.

Previous Story

(Video) Junii Brasovului au facut spectacol pe strazile orasului

Next Story

Brasov: Esti de acord cu podul hobanat de la Micsunica? Primaria pune in dezbatere publica realizarea podului