Mall-ul Coresi Brasov: Reduceri de 30 % la Mohito, magazinul se deschide astazi. Brandul este dezvoltat pentru femeile care iubesc moda si care apreciaza originalitatea, si eleganta urbana

Last Updated on aprilie 1, 2015 Astazi se deschide magazinul Mohito din mall-ul Coresi, unde esti asteptat cu reduceri de 30%.

MOHITO se ghidează după dorința unui stil de viață luxos și plin de farmec. Cu peste câteva sute de magazine în Europa, MOHITO inaugurează pentru femeile din România un magazin in Brasov.

Brandul este dezvoltat pentru femeile care iubesc moda și care apreciaza originalitatea, feminitatea și eleganța urbană. Designerii MOHITO realizează colecțiile lor pentru femei încrezătoare, energice, independente și pline de pasiune.

Considerăm că fiecare femeie deține această energie în interior, și dorința noastră este ca aceasta să fie expusă într-o manieră ce nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Ne dorim ca fiecare femeie să fie conștientă de forțele ei. Cea mai mare recompensă pentru noi este atunci când o femeie se simte frumoasă în hainele ei.

Feminitatea – Considerăm că fiecare femeie este frumoasă. Ținta colecțiilor noastre este să scoată în evidență senzualitatea și naturalețea acestora.

Vino in Coresi Shopping Resort si incepe primavara cum se cuvine! Promotia este valabila doar astazi.

Previous Story

Brasovul se pregateste „de razboi”

Next Story

Brasovul te invita la Parada Junilor 2015! Imbracati in costume populare, calare pe armasari, impodobiti cu panglici multicolore, membrii celor 7 cete de juni vor porni pe strazile orasului vechi