Brasov: Targul de Cariere, 22 – 23 aprilie. Locuri de munca la 30 de companii

Last Updated on aprilie 4, 2015 Ediția a 11-a a Târgului de Cariere Brașov demarează în 22-23 aprilie, la Casa Armatei, cu o diversitate de locuri de muncă și stagii de practică, așteptând la eveniment peste 3000 de tineri cu studii absolvite sau în curs și circa 30 de companii ale căror profile se pot regăsi pe www.targuldecariere.ro.

Ce locuri de muncă vor fi disponibile primăvara aceasta la Târgul de Cariere

Posturile cu normă întreagă sau parțială oferite de către companiile înscrise până acum la TdC vizează candidați cu sau fără experiență de muncă, în domenii precum serviciu clienți, unde sunt avantajați vorbitorii de limbi străine, precum olandeză, franceză sau germană, IT și software, cu poziții de programatori, administratori de sistem sau manageri de proiect, auto și automotive, cu oferte pentru ingineri, dar și joburi din domeniile financiar-bancar, logistică și transport.

Speed Coding Challenge le testează cunoștințele tinerilor programatori

Speed Coding Challenge este o competiție contracronometru adresată specialiștilor IT. Participanții au numai câteva minute la dispoziție pentru a rezolva challenge-uri pe programare în Java, C++ embedded , Php developer, C# sau .net, iar cei care reușesc să respecte obiectivele în timpul dat sunt premiați de către Atos IT Solutions, compania parteneră a Speed Coding Challenge Brașov.

„Concursurile contratimp reprezintă o noutate a târgului de la Brașov, ideea fiind preluată de la târgul din Cluj unde a avut un real succes. Candidații curajoși sunt recompensați atât prin premii, cât și prin aprecierea potențialilor angajatori”, declară organizatorii TdC.

O altă noutate a acestei ediții este workshop-ul ”Angajatorul pe care mi-l doresc”, organizat de către Arvato Bertelsmann, companie specializată în servicii și BPO, eveniment care își propune să dezbată importanța contractului psihologic și a felului în care stabilirea clară a așteptărilor atât de partea angajatorului, cât și a angajatului conduce la satisfacția la locul de muncă și la construirea unei relații bazată pe încredere și respect reciproc.

Inregistrările pentru angajatori sunt în continuare deschise până pe 15 aprilie

Angajatorilor consacrați de la Târgul de Cariere Brașov, printre care, în calitate departeneri premium, Arvato Bertelsmann și Competence Call Center, li s-au alăturat companii precum Atos IT Solutions and Services, eJobs, Freudenberg și Preh, în calitate de parteneri, dar și Arabesque, CGS, DCI, DIMA Consulting Group, Kastamonu România, Lugera, Renault, Pirelli, US Travel, VEO Worldwide Services și altele. Programe de voluntariat sau internship vor oferi AIESEC Brașov și JCI, iar detalii despre întreaga ofertă de angajare la nivel de oraș va fi pusă la dispoziție de AJOFM Brașov.

Previous Story

Brasov: Promotii de Paste la Mall-ul Coresi. Reduceri la Kenvelo, H&M, Gatta, Nobila Casa etc

Next Story

Traditii Brasov: Parastasul Junilor Brasoveni din Duminica Floriilor