Brasov: Politia nu are nicio explicatie pentru accidentul oribil de miercuri. A vrut şoferul să se sinucida? “A intrat din plin in autocamion. Nu a mai ramas nimic din el”. Soferul era pasionat de masini, in special BMW-uri

Last Updated on aprilie 23, 2015 Miercuri, Laurenţiu, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea un BMW, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de maşină. Bărbatul a intrat frontal într-un autocamion care conducea regulamentar. Autorităţile nu îşi explică cum a avut loc această tragedie.

Autocamionul circula regulamentar, însă tânărul cu BMW a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul care venea din faţă. Laurenţiu a decedat pe loc, fiind făcut bucăţi atât el, cât maşina pe care o conducea. În acest caz s-a demarat o anchetă, iar poliţia ia în vedere toate posibilităţile comiterii acestui accident.

“Este vorba de un tânăr 27 ani care conducea un autoturism pe DN73, între Braşov şi Bran, a fost chiar la ieşirea din Braşov. El circula dinspre Braşov spre comuna Cristian. A intrat pe contrasens şi a intrat pe impact frontal cu un autocamion. Maşina, un BMW, era înmatriculată în Bulgaria, însă nu era un lux. Era o epavă de maşină.

foto: newsbv.ro
foto: newsbv.ro

Luăm în calcul toate posibilităţile, nu ştim ce a produs accidentul, drumul era drept, asfaltul nu era ud. A intrat pur şi simplu în autocamion. Poate fi vorba şi de sinucidere, dar şi alte chestiuni pe care le anchetăm.

Bărbatul care conducea autocamionul este din Harghita şi are 51 de ani”, a declarat Comisarul-şef de poliţie Braşov, Naghi Liviu Constantin, pentru Evenimentul zilei.

citeste si

Brasov. ATENTIE: Aceste imagini va pot afecta emotional! Video cu accidentul cumplit de langa Cristian. Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe camp

„Nu pot spune decât ca am rămas fără cuvinte !!! Sincere condoleanțe și sunt sigura ca vei ajunge un înger. Nu te voi uita niciodată“, scrie Monica, una dintre prietenele tânărului, pe reţeaua de socializare

Potrivit adevarul.ro, Laurentiu Avea o mare pasiune: maşinile. În special BMW-urile.

Într-un astfel de bolid, seria 3, şi-a găsit şi sfârşitul. Chiar a încercat ca din pasiunea pentru maşini să facă o afacere.

Avea aparatura necesară pentru a face diagnoze auto. His life, his rules… Pe pagina de facebook, poza principala are un motto: „My life, my rules“.

Previous Story

Brasov: Uzina Hidromecanica a intrat oficial in faliment

Next Story

Brasov: Mall-ul Coresi, Piramida cu peste 1.000 de carti. „Cartile care se vor strange vor fi donate unor spitale, mai ales de copii, unor case de copii si caminului de batrani, pentru construirea unor biblioteci”.