Brasov: Fetele disparute au fost gasite in Giurgiu. Se aflau in compania a doi baieti, in vreme ce parintii lor varsau lacrimi, iar politia intrase in alerta din cauza lor

Last Updated on aprilie 22, 2015 Doua eleve de 15 ani, care si-au pus familiile pe jar dupa ce au disparut acum doua zile din Brasov, au fost gasite miercuri in Mihailesti, judetul Giurgiu.

Fetele se aflau in compania a doi baieti, in vreme ce parintii lor varsau lacrimi, iar politia intrase in alerta din cauza lor. La rezolvarea rapida a acestui caz a contribuit in mare masura mama uneia dintre fete, care i-a anuntat disparitia pe Facebook.

Mamele celor doua fete au plecat spre Giurgiu, imediat dupa primirea vestii, pentru a-si imbratisa din nou copiii, anunat stirileprotv.ro. Urmeaza sa afle ce le-a determinat pe fete sa fuga de acasa fara sa lase o vorba.

Luni dimineata, Lavinia a plecat la scoala, si, ca de obicei, si-a imbratisat mama la plecare. Nimic nu parea in neregula.

Daniela Achim, mama Laviniei: “Nu mi-a lipsit de acasa, nu s-a dus la chefuri, nu am vazut-o cu un baiat, era inca un copil.”

Cand a vazut ca trec prea multe ore si ea nu vine acasa de la scoala, a sunat-o, dar telefonul adolescentei era inchis. De la liceu a aflat femeia ca fata ei nici n-a trecut pe la cursuri, iar alaturi de ea a mai lipsit o colega, cu care se imprietenise recent.

Daniela Achim: “Eu o simt ca este speriata, cred ca este speriata, cred ca si a dat seama ca a facut o greseala, nu stiu de ce nu se intoarce...”

Speriata, mama Laviniei a depus la politie reclamatie de disparitie si, totodata, a postat pe Facebook un mesaj, in care cere ajutor. Un tanar din Covasna a recunoscut-o pe adolescenta in fotografie si a luat legatura cu familia. S-au intalnit intr-un tren care mergea spre Bucuresti.

Previous Story

Accident Brasov: Tanar pulverizat. Impact violent cu un camion. “Lucrez de 30 de ani la drumuri, dar asa ceva nu am mai intalnit, fiare aruncate imprastiate.”

Next Story

Brasov. ATENTIE: Aceste imagini va pot afecta emotional! Video cu accidentul cumplit de langa Cristian. Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe camp