Brasov: Esti de acord cu podul hobanat de la Micsunica? Primaria pune in dezbatere publica realizarea podului

Last Updated on aprilie 20, 2015 Procedura de expropriere a fost amânată pentru şedinţa viitoare a CL Braşov.

Primăria vrea să construiască un pod hobanat peste calea ferată, în zona Micşunica, menit să asigure accesul către cele două cimitire de peste linii şi care să fie şi o legătură între Bulevardul Saturn şi Centura Braşovului.

Consilierii locali ar fi trebuit în şedinţa de astăzi să aprobe declanşarea procedurii de expropriere. Pentru că nu au fost depuse însă toate actele necesare, proiectul a fost amânat.

vdvd

“Au fost câteva documentaţii care nu erau gata la timp, referitoare la identificări şi dezmembrări topografice în zona respectivă. Nefiind proiectul complet până la data în care s-au ţinut şedinţele de comisii era firesc să fie amânat pentru şedinţa viitoare”, a declarat luni, George Scripcaru, primarul Braşovului, citat de rttbrasov.ro.

Proiectul va fi dezbătut cu locuitorii din zonă

Despre construirea pasajului rutier în zona Crinului-Minerva se va discuta şi cu locatarii din apropierea viitorului pod hobanat.

„O să facem şi o informare pe tema aceasta cu persoanele din zonă, care au cerut mai multe detalii legate de acest proiect. O să le prezentăm planul şi vom detalia amănunte celor interesaţi”, a adăugat astăzi, George Scripcaru.

Pasajul rutier de la Micşunica va avea patru benzi de circulaţie, trotuare pe ambele părţi şi sistem de iluminat pe mijloc.

Podul va pleca din zona Policlinicii Astra şi va traversa calea ferată spre câmp. Investiţia este estimată la 82 de milioane de lei, fără TVA. Pentru acest proiect, autorităţile vor să atragă fonduri europene.

Previous Story

RAT Brasov l-a sanctionat pe soferul autobuzului care a vorbit la telefon timp de 4 statii

Next Story

Brasov: 683 locuri de munca, puse la bataie vineri, la Casa Armatei, in cadrul Bursei Generale a Locurilor de Munca