Brasov: Deputatul PSD Ion Ochi afla miercuri daca va fi arestat

Last Updated on aprilie 28, 2015 Deputații vor lua în discuție, în ședința de miercuri, raportul Comisiei juridice privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Ion Ochi, a anunțat secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, după ședința Biroului permanent.

“Pe site s-a făcut o modificare în legătură cu programul, pauza va fi, miercuri, numai de la 13,00 la 13,30 și după aceea va începe partea a doua a ședinței de plen pentru discutarea și a raportului Comisiei juridice privind reținerea și arestarea domnului Ochi, de așa natură încât votul final va fi la ora 15,00.

În legătură cu raportul acesta, e clar, s-a pus pe poziția trei. Se va discuta așa cum s-a făcut de fiecare dată, în partea finală, ca să se poată și vota — vot secret cu bile”, a precizat luni Mircovici, citat de Agerpres

Comisia juridică a Camerei Deputaților a dat raport de admitere luni cererii DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului Ion Ochi.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Ion Ochi, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov la data faptelor, pentru luare de mită și abuz în serviciu în formă continuată. Cererea DNA a ajuns la Camera Deputaților pe 21 aprilie.

Previous Story

George Scripcaru: „Hotelierii din Poiana Brasov trebuie sa investeasca, pentru ca turistul nu vine doar ca sa stea in hotel si sa manance, ci trebuie sa ii asiguri si facilitati de agrement

Next Story

Brasov: Alimente expirate servite studentilor