Accident Brasov: Tanar pulverizat. Impact violent cu un camion. “Lucrez de 30 de ani la drumuri, dar asa ceva nu am mai intalnit, fiare aruncate imprastiate.”

Last Updated on aprilie 22, 2015 Scene infioratoare s-au derulat miercuri dimineata pe DN 73, intre Brasov si comuna Cristian. O masina de lux a patruns pe contrasens si s-a tamponat frontal cu un camion.

Impactul a fost atat de puternic incat, intrata sub rotile camionului, limuzina s-a pulverizat pur si simplu, iar bucati din trupul soferului s-au imprastiat pe o raza de 200 de metri. Miraculos, soferul camionului a scapat cu viata.

Locul accidentului arata ca dupa explozie: peste tot – pe sosea si pe camp – erau imprastiate fiare si bucati de trup. Masina de lux ajunsa pe contrasens fusese pur si simplu facuta farame sub camionul pe care il izbise. Martorii banuiesc ca soferul a adormit la volan, anunta stirileprotv.ro.

Citeste si

Brasov. ATENTIE: Aceste imagini va pot afecta emotional! Video cu accidentul cumplit de langa Cristian. Impactul a fost atat de mare incat puntea din fata a camionului a fost smulsa si aruncata pe partea cealalta a drumului, la zece metri, pe camp

Pavel Ferentz, martor: “A iesit in fata la camion cred ca a adormit ca asa am apreciat. Piesele zburau, asa ceva nici nu iti imaginezi apoi sa vezi.”

Muncitor: “Lucrez de 30 de ani la drumuri, dar asa ceva nu am mai intalnit, fiare aruncate imprastiate.”

Comisar sef Ionel Onosa, Politia Rutiera: “Accidentul s-a produs pe fondul patrunderii pe contrasens a conducatorului autoturismului BMW, unde s-a ciocnit de autotrenul care il avem la fata locului.”

sqsq

Anchetatorii nu au reusit sa identifice soferul masinii de lux, si banuiesc ca ar fi vorba despre un barbat. Singurul indiciu cert de la fata locului este ca autoturismul era inmatriculat in Bulgaria.

Maricel Rugina, ISU Brasov: “Nu am mai vazut un accident de o asemenea anvergura. In urma impactului, neputand stabili nici macar sexul victimei.”

Desi rotile din fata ale camionului au fost proiectate si ele pe camp, cabina a ramas aproape intacta, asa ca soferul a scapat cu rani usoare si a fost dus la spital.

 

Previous Story

Drum blocat intre Brasov si Cristian din cauza unui accident grav.

Next Story

Brasov: Fetele disparute au fost gasite in Giurgiu. Se aflau in compania a doi baieti, in vreme ce parintii lor varsau lacrimi, iar politia intrase in alerta din cauza lor