Poiana Brasov: Se ieftineste transportul pe cablu

Last Updated on martie 6, 2015 Din 9 martie, iubitorii sporturilor de iarnă care aleg să folosească domeniul schiabil din Poiana Braşov vor plăti mai puţin pentru transportul pe cablu.

Mai precis, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, va fi redus numărul de puncte valorice folosit pentru instalaţiile de transport. De exemplu, cei care vor apela la telegondolă nu vor mai consuma şase puncte, ci doar cinci, iar turiştii care utilizează telescaunul Kanzel nu vor mai consuma cinci puncte, ci doar patru. Pentru teleschiul Ruia, numărul de puncte necesar va fi redus de la patru la trei, iar persoanele care utilizează telescaunul Lupului vor consuma două puncte, în loc de trei.

Sezonul de schi 2014-2015 se încheie în 15 aprilie, dată la care se anulează şi punctele valorice de pe cartelele care permit accesul pe instalaţiile pe transport pe cablu, anunta mytex.ro.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei a declarat că în momentul de faţă se schiază în condiţii excelente: „Toate pârtiile sunt deschise, iar stratul de zăpadă măsoară 60 de centimetri în Masivul Postăvarul şi 40 de centimetri pe partea inferioară a Pârtiei Bradul”.

Previous Story

Brasov: Corpuri de iluminat cu specific istoric pentru intreg centrul orasului

Next Story

Amintiri din Brasov: Hotelul Carpati/Aro, anii ’50 :)