In Poiana Brasov a nins. Sezonul de schi se prelungeste pana in luna aprilie

Last Updated on martie 4, 2015 Stratul de zăpadă este de 60 de cm pe pârtii, iar administratorul domeniului schiabil spune că ultima ninsoare asigură prelungirea sezonului până în luna aprilie.

Dacă în oraş aşteptăm să vină primăvara şi temperaturile din ultima vreme ne dau speranţe că aceasta va sosi curând, în Poiana Braşov sezonul hibernal se prelungeşte, cel puţin pe pârtiile de schi.

Ploaia din ultima noapte din Braşov s-a transformat în ninsoare în Poiana Braşov, astfel că zăpada de pe pârtii este numai bună pentru schi.

 

„Se schiază foarte bine în Poiana Braşov, în vârful muntelui sunt în jur de 60 de cm de zăpadă, la bază 40 de cm. Azi-noapte a nins şi avem strat proaspăt de zăpadă, deci pârtiile se prezintă în condiţii foarte bune”, a precizat Dorin Drăgoi, administratorul domeniului schiabil, citat de bzb.ro.

Cei mai fericiţi sunt schiorii, care, graţie ninsorii din noaptea trecută, mai pot practica frumosul sport până luna viitoare.

„E o zăpadă extraordinară. Aici, jos, mai sunt şi porţiuni cu zăpadă de mai slabă calitate, dar sus e excelentă”, spune un schior. „E cald, e plăcut, condiţiile sunt foarte bune. Păcat că n-au băgat şi ratrackul, pentru că ar fi fost nemaipomenit”, spune o amatoare de schi. „Zăpada e super, e genială!”, este de părere o altă reprezentantă a sexului frumos, iubitoare a schiului.

Tunurile de zăpadă au asigurat până acum prelungirea sezonului de schi, astfel că numărul de intrări înregistrat la turnicheţii instalaţiilor de transport pe cablu a fost unul foarte ridicat, între 25 şi 30.000 pe zi.

Previous Story

(Video) In Poiana Brasov s-a schiat foarte bine chiar si in prima zi de primavara

Next Story

Brasovul, pe primul loc in tara cu 103 produse traditionale atestate