Brasovul devine albastru pentru o zi

Last Updated on martie 25, 2015 Brașovul va deveni albastru, pentru o zi, în semn de susţinere a persoanelor diagnosticate cu autism, în cadrul campaniei internaţionale „Light It Up Blue”.

„Ziua de Conştientizare a Autismului” este 2 Aprilie, zi marcată de oamenii din întreaga lume. La această mişcare oraşul nostru ia parte pentru al cincilea an consecutiv, în organizarea Asociaţiei „Copiii de Cristal”.

Astfel, în intervalul 11.00-11.30 va avea loc un marş de susţinere a persoanelor cu autism, pe traseul strada Republicii – Piaţa Sfatului, cu eliberarea a 100 de baloane albastre cu heliu. Totodată, între orele 11.00 şi 16.00, în Piaţa Sfatului va avea loc o mini-expoziţie cu obiecte realizate de către beneficiarii Asociaţiei, iar terapeuţii şi voluntarii vor oferi braşovenilor materiale informative despre autism şi alte tulburări speciale, conform bzb.ro

De la 17.30, la Centrul Cultural Reduta va avea loc un spectacol de muzică, dans şi teatru, pe scenă urmând a urca Grupul Vocal Anatoly, Cvartetul Gaudeamus, Alexandra Fits, actriţa Camelia Varga şi tânăra interpretă Christine Roth. Un moment special va fi cel oferit de copiii, tinerii şi adulţii beneficiari ai Asociaţiei „Copiii de Cristal”.

Previous Story

Brasov: Targ de Florii si Paste in Piata Sfatului

Next Story

RAT Brasov modifica traseul autobuzelor de pe liniile 1, 2, 4, 5, 6, 12, 16, 17, 31, 34, 34 barat, 36 şi 37, vineri si sambata