Brasov: Vezi cum arata cel mai mare mall din Transilvania care se deschide vineri, 27 martie. Galerie Foto:

Last Updated on martie 26, 2015 Coresi Shopping Resort se deschide la Braşov cu 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt săli de cinema, locuri de joacă şi distracţie pentru cei mici, terenuri de sport şi multă culoare. Cel mai mare Centru de Distracţii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public

Pe tot parcursul weekendului vor fi evenimente speciale care vor marca marea deschidere. Vineri, începând cu ora 16.50, pe scena din Piaţa cu Copaci vor urca pe rând mai multe trupe de elevi din Braşov, iar seara va fi încheiată de Trupa 6.

Sâmbătă începând cu 11.30 spectacolele continuă cu trupe de dans, spectacole cu foc, recitaluri de cameră şi show-uri de magie, anunta adevarul.ro. Momentul culminant al serii va fi la ora 20.30 când pe scena mare din parcare vor concerta What’s UP, Alex Velea şi Smiley. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Duminică începând cu ora 11.15 vor fi piese teatru pentru copii, dar şi spectacole de dans. Tot duminică se va inagura şi Caruselor Fantastic, un loc unde ce mici se vor distra pe cinste.

(foto: Simona Suciu)

Previous Story

Mall-ul Coresi Brasov: Vezi ce magazine de fashion, cosmetice si parfumuri gasesti la marea deschidere de vineri, 27 martie

Next Story

Brasov: Unirea Basarabiei cu tara mama, sarbatorita in Piata Sfatului